Perfection Treatment Foundation NRC

October 31, 2019 by No Comments

Ini adalah review tentang perfection treatment foundation NRC yang menjadi kegilaan masa kini. Orang muda sangat sukakan foundation ni sebab ianya sangat mudah digunakan. Sapu sapu terus cantik gitteww.

Perfection Treatment Foundation NRC

Perfection Treatment Foundation NRC

Perfection Treatment Foundation NRC ini diasaskan oleh Nuex Rosli. Beliau adalah seorang jurumekap terkenal & berpengalaman di Malaysia.Istimewanya produk ini apabila ianya diperkayakan dengan Vitamin C serta Honey Bee Venom.

Paling best ialah produk foundation NRC ini juga selain mencantikkan wajah ia juga turut berfungsi untuk merawat wajah.
Medium to Full Coverage
Harga : RM89.00 / unit

Tujuh warna yang available untuk foundation NRC ialah:

  • Golden-Beige
  • Extra Light
  • Light
  • Honey
  • Cinnamon
  • Medium
  • Caramel

Bagi Cik Puan yang ingin mendapatkan Compact Powder NRC Online boleh dapatkan dari T.I Beauty.

T.I Beauty telah hampir lima tahun dalam industri kecantikan dengan visi memberikan keyakinan kepada kaum wanita supaya kekal cantik dihadapan insan yang tersayang. Berikut adalah senarai produk yang available di laman web T.I Beauty.

Packaging Lama Treatment Perfection Foundation NRC

Asas Penggunaan Foundation

Foundation adalah asas dalam make-up yang sangat penting. Kalau salah pilih foundation, memang boleh bercapuk jadinya muka kita. Ianya juga mestilah mudah dicuci terutama waktu kita nak cuci muka waktu solat Zuhur dan Asar di pejabat kan.

Warna Baru yang Mengancam!

Individu yang pernah menggunakan foundation NRC sebelum ini ada yang memberitahu warna foundation ini terlalu cerah atau terlalu gelap untuk mereka. Jadi kali ini dengan NEW PACKAGING, foundation NRC menghasilkan tujuh pilihan warna yang bukan main banyak dan cantik orangnya!

Tujuh warna foundation NRC yang sesuai untuk kulit kita

Selama ni tak ada foundation yang betul-betul sesuai dengan skin tone saya tapi dengan foundation NRC ni, ia menyelesaikan masalah tersebut!

Nisa Kay, Blogger

Foundation NRC untuk Kulit Berbeza

Treatment Foundation NRC ni sesuai untuk semua jenis kulit daripada cerah kepada gelap dan daripada kulit kering kepada kulit berminyak. Jadi Cik Puan jangan risau sebab pasti puas hati.

Foundation NRC Setiap Hari

Foundation NRC ini bukan sahaja menjadikan olesan makeup kita cantik malah merawat kulit wajah. Ia mengandungi argan kernel oil dan vitamin E yang dapat memperbaiki kulit jika dipakai setiap hari.

Cik Puan yang dikasihi boleh terus ke laman web Treatment Foundation NRC untuk membuat pesanan.

Jangan lupa masukkan kod ‘HOTSTUFF’ untuk mendapatkan diskaun 10% sebagai kelebihan pertama kali belian di laman web.

Untuk menjadi ejen mahupun mendapatkan produk Foundation NRC ini klik sahaja pada link ini atau hubungi 019-774 1825 dan berikan kod ‘LunaNRC’

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.