Compact Powder NRC Online

September 11, 2019 by No Comments

Kali ini Cik Luna akan kongsikan tentang compact powder NRC Online daripada T.I Beauty.

T.I Beauty – Timeless Beyouty

T.I Beauty telah hampir lima tahun dalam industri kecantikan dengan visi memberikan keyakinan kepada kaum wanita supaya kekal cantik dihadapan insan yang tersayang. Berikut adalah senarai produk yang available di laman web T.I Beauty.

Untuk kali ini, kita akan bercerita tentang compact powder NRC yang mendapat banyak review baik daripada pengguna yang telah mencubanya.

Bedak padat atau compact powder NRC berasaskan mineral dengan teknologi micro fine dengan tekstur micro super halus, ringan & tahan lama membuatkan wajah anda gebu flawless sepanjang hari!

Siap dengan high coverage SPF30 jadi pastinya bedak ini adalah pilihan terbaik bagi mereka yang sukakan solekan ringkas namun mahu kekal berseri secara natural. Ia boleh dipakai begitu sahaja dan mampu menutup cela di wajah dengan sempurna walaupun tanpa pemakaian Concealer & Foundation!

Tiga bahan utama didalam Compact Powder NRC Magic ini adalah : Honey Bee Venom, Vitamin C, Vitamin E.

Bagi pengguna setia compact powder NRC ni memang tahu sangat ke’best’an bedak ini malah ada yang panggilnya ‘bedak puaka’! Puaka lah bila asal sapu je flawless, asal sapu je flawless haha.

Jangan risau kalau tak tahu nak yang mana satu sebab compact powder NRC Online dari T.I Beauty ni ada 6 warna berbeza! Memang magik!

  1. Light
  2. Medium
  3. Medium-Beige
  4. Honey
  5. Caramel
  6. Cinnamon

Boleh rujuk kod warna seperti dibawah sebelum melayari laman web T.I Beauty untuk belian.

Ini adalah packaging lama compact powder NRC yang mudah hilang brandnya.

Packaging baru Compact Powder NRC Online dimana brand NRC dalam warna gold yang lebih menyerlah dan tahan lama namunnnnn HARGA MASIH SAMA!

Siapa kata nak cantik tu kena berlama-lama, mesti tonton video Instant Coverage with Compact Powder NRC Online ini dimana SEMINIT PUN DAH CANTIK. Oleskan lembut pada wajah dengan berus dan sekelip mata Cik Puan semua sudah cantik berseri!

Admin baca review ramai wanita-wanita beritahu yang mereka sukakan bedak magic puaka berhantu Compact Powder NRC Online ni sebab tekstur dia boleh blend terus dengan kulit wajah dan dalam masa yang sama ianya merawat bagi kulit yang bermasalah.

Ini adalah kelebihan bedak padat NRC atau Compact Powder NRC Malaysia ini:

💟 Buildable coverage, layangkan guna brush sahaja!
💟 Matte finish
💟 Tidak melekit / berminyak
💟 Sesuai untuk kulit cepat berminyak (serap peluh)
💟 Merawat kulit dengan kandungan Vitamin C, E & Honey Bee Venom
💟 Perlindungan UV dengan SPF30
💟 Ada 6 code mengikut tone warna kulit Asia!
💟 Pemilihan warna lebih gelap boleh buat teknik shading!

Cik Puan yang dikasihi boleh terus ke laman web Compact Powder NRC Online untuk membuat pesanan.

Jangan lupa masukkan kod ‘HOTSTUFF’ untuk mendapatkan diskaun 10% sebagai kelebihan pertama kali belian di laman web.

Untuk menjadi ejen mahupun mendapatkan produk Bedak Padat NRC ini klik sahaja pada link ini atau hubungi 019-774 1825 dan berikan kod ‘LunaNRC’

Link untuk mendapatkan kad kahwin digital disini ya.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.