Tempah Sampul Duit Raya Murah dari SDR

March 13, 2018 by No Comments


Tempah Sampul Duit Raya Murah 2018

Pejam celik pejam celik kita dah nak menghampiri Aidilfitri 2018 dah kan. Bagi organisasi perniagaan, kita dah mula survey untuk tempah sampul duit raya murah 2018.

Iyelah, sampul duit raya ni kan memberikan imej dan gambaran yang baik kepada syarikat jadi sangat rugi kalau kita tak gunakannya sebagai antara medium pemasaran.

Tempah Sampul Duit Raya Cantik Jom!

Dalam keterujaan mencari tempat untuk tempah sampul duit raya murah, kita pasti tak mahu berkompromi dengan kualiti sampul duit raya kita itu.

Antaranya tak mahu murah sangat sampai kertasnya alahai nipisnya macam kertas tekap gambar dari kamus bergambar masa sekolah rendah tuh ha. Takpun yang kita kena lipat duit seringgit yang baru acik-tukar-dari-bank-ni-ha-nak-oi haha!

Takmo sampul duit raya murah sampai begitu sekali kan?
Jom tempah sampul duit raya cantik weh dari SDR iaitu laman web www.sampulduitraya.com.my

tempah sampul duit raya murah

SDR ni bukan nama baru nak up dalam dunia percetakan tau.
Sejak 2004, SDR menjaga kebajikan kualiti cetakan kita especially bagi yang pilih untuk tempah sampul duit raya dari mereka.

Lama tuuuu.

Cuma mulai tahun ini, SDR perkenalkan tempahan online yang sangat mudah dan mencepatkan urusan kawan-kawan yang ingin tempah sampul duit raya murah disini.

Di laman web SDR ada lebih daripada 100 design yang boleh kita pilih dengan hanya lima langkah klik klik sahaja.

Mula-mula pilih dahulu design yang kita mahukan bersesuaian dengan tema organisasi kita.
Terdapat 5 tema yang telah disediakan dalam bentuk template mudah oleh SDR. Tema-temanya ialah:

Abstrak

template sampul duit raya
Klasik

sampul duit raya terkini 2018
Flora

sampul duit raya 2018
Islamik

Moden

tempah sampul duit raya terkini 2018

Cantik-cantik kan? Ada banyak lagi pilihan untuk kawan-kawan lihat sampaiiiii puas di laman web SDR.

cara tempah sampul duit raya mudah

  1. Pilih code design untuk tempah sampul duit raya cantik yang anda mahukan dari katalog laman web SDR (www.sampulduitraya.com.my)

  2. Jangan lupa lengkapkan borang tempahan dengan maklumat yang perlu serta jumlah kuantiti yang dimahukan.

  3. Masukkan maklumat yang mahu dicetak pada sampul seperti logo, laman web, FB ataupun IG link.

  4. Buat bayaran dan upload bukti bayaran di ruang yang disediakan.

  5. Draft rekabentuk akan diemelkan. Selepas Tuan/Puan mengesahkan draft yang dihantar oleh tim SDR melalui emel, sampul duit raya terkini 2018 pilihan hati akan dicetak.

 

Sekarang ada promosi Penghantaran Percuma untuk Semenanjung Malaysia jadi biar dimana sekalipun kawan kawan berada, tempahan sampul duit raya murah dari SDR tetap akan tiba ke destinasi dengan kadar segera.

sampul duit raya terkini 2018

tempah sampul duit raya murah

Kawan kawan terus dapatkan promo tempah sampul raya terkini 2018, murah dan berbaloi ni ya dari SDR.

SDRku Enterprise

No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, 40000, Shah Alam, Selangor.
No Tel : +603-5510 2290
No Fax : +603-5512 2291

Tempah sampul duit raya boleh dilakukan di laman web dan nombor untuk dihubungi adalah seperti dibawah:
Whatsapp : +6011 2013 2990 / +6011 2013 2991 / +6011 3570 2296

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.