Pakar Tudung Instant Shawl Malaysia – Scarfsweethoney

December 21, 2017 by No Comments

Scarfsweethoney Pakar Tudung Instant Malaysia

Saya sebagai wakil wanita-wanita bekerja dengan urusan keluarga bersetuju bahawa Scarfsweethoney pakar tudung instant shawl Malaysia.

Tudung instant ni ada yang jenis sarung aje kan dan memang mudah memakainya.
Namun bila jenis sarung tu, masa model pakai, memang tudung itu kelihatan cantik.
Tapi masa saya pakai (menangis di bucu) haha. Bila dah siap pakai dan beritahu encik suami “Jom, saya dah siap”
Dia pulak buat muka pelik “Awak nak pakai macamni je? Macam ni je?”
Padahal kita dah confirm dah beli tudung instant yang sebijik macam model pakai…aduhaiiiiii…

 

Bila Scarfsweethoney yang merupakan pakar tudung instant shawl mengeluarkan koleksi instant shawl yang kebabom dan sangat-sangat cantik, saya antara yang teruja!

Mereka janji 15 saat dah siap, namun saya boleh buat 3 saat haha iaitu pakai sambil berjalan dan betulkan simetrinya di dalam kereta.

Kita tonton satu video comel betapa mudahnya Scarfsweethoney – sarung dan siap!

Pagi pemakai shawl, saya pasti kita mempunyai koleksi kerongsang dan pin yang hampir menyamai kuantiti stok simpanan sebuah kedai yang menjual pin.
Belum campur kerongsang pin yang rosak, malah yang hilang juga!
Ini masalah sejagat yang telah kita terimanya dengan hati terbuka.

Namun bila Scarfsweethoney pakar tudung instant shawl sudah ada penyelesaiannya, kita usah bertangguh lagi!
Jadikan diri kita yang sangat berharga ni secantik bidadari di tempat kerja dengan tudung instant shawl Scarfsweethoney!

 

Apa kata pengguna?

“Betul, sis pun tak percaya sis mampu bersiap dalam masa 3 saat jer uols .. nk taw tak, sebelum ni sis ambik masa sejam uols nak bersiap plus nak lilit semua campur dengan nak siapkan anak .. tapi lepas sis pakai INSTANT SHAWL DAFFENE ni, hidp sis terus berubah..dari kehidupan yang bercelaru kepada kehidupan yang lebih terurus..mana tak nya dari sejam bersiap sekarang terus jadi 3 saat jer uols 

Pakar Tudung Instant Shawl Terkini Scarfsweethoney

Tak jemu mata (sendiri) memandang gitewwwww….
Kalau nak cik abang asyik pandang, selfie lepastu jadikan wallpaper handphone beliau tauuuu haha.

Pakar tudung instant shawl ni kata, material mereka dari heavy chiffon yang kalau dah gosok tu susah nak renyukkkk.
Sekali gosok, tahan seminggu. Kena gantung elok-elok ya di tempatnya.

Scarfsweethoney Tudung Instant Shawl

Walaupun kita beli sepuluh helai tudung dari laman web Scarfsweethoney dan cadangnya nak pakai ke pejabat, BONUS ialah – kita boleh pakai tudung yang sama ke dinner, jalan-jalan dengan keluarga mahupun ke kenduri atau menghadiri majlis istimewa yang sangat memerlukan kita menjadi individu yang lawa!

 

Tudung Instant Scarfsweethoney

Sampai ke hari ini saya tak percaya yang all the kepuk-kepuk and the bling-bling and the very flowyyyyyyy tanpa menggunakan sebiji kerongsang mahupun satu pin pun!

 

Scarfsweethoney Pakar Tudung Instant Shawl Malaysia

Salute betul dengan Scarsweethoney yang memang pakar tudung instant shawl Malaysia dengan inspirasi mencantikkan wanita-wanita di Malaysia dalam masa yang singkat. Semuanya pakej untuk kami – cantik dan cepat!
Tugas designer mereka ialah membantu wanita-wanita seperti kita mendapatkan pattern tudung dan menjadikannya tudung instant shawl paling hot dalam pasaran seringkas 3 saat sahaja!

Pakar Tudung Instant Shawl Terkini 2018

Jangan bertangguh lagi ya kaum wanita yang saya kasihi.
Terus ke laman web Scarfsweethoney di link ini (klik sahaja) kerana sekarang pelbagai promosi sedang berlangsung.

Laman Facebook Scarsweethoney di link ini (mesti follow ya sebab nak tahu tudung instant shawl paling hot di Malaya haha)

Nak ke butik mereka untuk pelbagai pilihan warna?

SCARFSWEETHONEY SG BESI BOUTIQUE

1, Medan Niaga Tasik Damai, The Trillium Lakefields, 58, Jalan Tasik Utama 5, Sungai Besi, 57000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

SCARFSWEETHONEY BANGI

Seksyen 9 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

NAK TERUS WHATSAPP TIM SCARFSWEETHONEY, MESEJ ‘LUNASSH’ KE 013261 7908 ATAU KLIK SAHAJA LINK INI YANG AKAN TERUS MEMBAWA KEPADA WHATSAPP

Usah tunggu-tunggu nanti tak dapat warna yang dimahukan haaaaaa…..saya tak tahu!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.