Raya Haji Bersama Eimanazz Medic

June 6, 2023 by No Comments

Isu kesihatan yang sangat membimbangkan pada masa kini membuatkan kita lebih peka dengan keadaan kesihatan diri dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki. MediFeet merupakan kasut kesihatan yang sesuai digunakan untuk menunaikan Haji dan Umrah. Mari kita sambut Raya Haji bersama Eimanazz Medic!

Pengenalan tentang Eimanazz Medic

Raya Haji bersama Eimanazz Medic

Eimanazz Medic yang telah lama beroperasi sejak 9 September 2015 sehingga kini, memilih produk kasut kesihatan MediFeet sebagai produk utama mereka dan mereka juga mempunyai beberapa servis lain seperti khidmat perundingan, pembekal kasut dan servis roomstay.

Eimanazz Medic kini mempunyai dua cawangan, iaitu di Shah Alam dan juga di Teluk Intan. Cik Min menyifatkan Eimanazz Medic sebagai syarikat yang kukuh kerana bertahan dengan kuat sehingga kini menghadapi rintangan seperti pandemik Covid-19.

Syarikat yang mampu bertahan menghadapi kesukaran yang amat dahsyat merupakan syarikat yang mempunyai pemimpin yang sangat baik. Tahniah Cik Min ucapkan kepada Puan Raja Ema dan Tuan Nazrul!

Kasut Kesihatan MediFeet | Raya Haji Bersama Eimanazz Medic

Sumber: Wikipedia

Produk utama Eimanazz Medic iaitu MediFeet ini mendapat sambutan yang hebat. Kesedaran tentang pentingnya penjagaan kesihatan kaki ini amat penting kerana kaki merupakan salah satu anggota badan yang kerap digunakan pada setiap hari.

Musim Raya Haji bakal tiba, sudah semestinya para jemaah Haji dan Umrah ingin mendapatkan keselesaan ketika melakukan ibadah bukan? Cik Min amat menggalakkan anda untuk mendapatkan kasut kesihatan MediFeet daripada Eimanazz Medic ini.

MediFeet merupakan kasut kesihatan yang amat bagus buat anda kerana ianya membantu untuk mengelakkan sakit kaki, sesuai untuk warga emas dan ianya amat membantu dalam memudahkan anda semua ketika melakukan ibadah di Haji dan Umrah di Mekah dan Madinah.

Bukan sahaja anda akan selesa, malah anak-anak juga tidak perlu bimbang akan ibu bapa mereka ketika melakukan ibadah Haji dan Umrah! Layari website mereka untuk maklumat lanjut di sini.

Setakat ini sahaja perkongsian Cik Min pada kali ini tentang “Raya Haji Bersama Eimanazz Medic”. Jumpa lagi di lain postingan dan jangan lupa untuk membaca lebih banyak artikel menarik di Lunastory.


Penafian: Pengendali web tidak bertanggungjawab terhadap komen atau catatan pengirim dalam ruangan ulasan laman ini. Komen atau catatan yang tertera adalah tanggungjawab pengirim sepenuhnya.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.