Belajar SEO Youtube Mudah Suraya Ali

September 15, 2019 by No Comments

“Aduh peningnya kepala, nak kena update Facebook, tulis blog pula tak naik-naik Google first page. Kat mana saya nak belajar SEO Youtube mudah ya?” keluh usahawan produk kecantikan. Jangan risau, semua masalah ada penyelesaian. Cari je kelas Blog dan SEO Suraya Ali.

Belajar SEO Youtube Mudah
Kelas Belajar SEO Youtube mudah bersama Datin Intan Safinaz pengusaha Laman Khaira

Apa Itu SEO Friendly Youtube?

Google merupakan enjin carian nombor satu yang digunakan di seluruh dunia manakala YouTube berada di tangga kedua enjin carian. Pemasaran jenis ‘carian’ dimana prospek ataupun bakal pelanggan kita mencari ‘produk’ atau ‘servis’ kita adalah sangat berkesan berbanding pemasaran jenis ‘keluar tiba-tiba’ ataupun jenis ‘display’.

SEO ataupun Search Engine Optimization ialah cara meningkatkan potensi laman web kita untuk berada di page pertama Google dan YouTube. Kombinasi Google dan Youtube pastinya dapat melonjakkan perniagaan kita bagi individu yang berniaga dan penulis.

Yotube SEO. Sumber Gambar Google

Kenapa Kena Belajar SEO Youtube Mudah dengan Puan Suraya Ali?

Puan Suraya Ali dari Lunaworks telah menulis di laman blog sejak tahun 2000 lagi. Pengalaman menulis di beberapa laman blog, akhbar dan majalah membuatkan bidang penulisan ini tidak asing lagi untuknya dan tim Lunaworks. Tim Lunaworks juga telah dilatih untuk menghasilkan tulisan yang SEO-Friendly untuk Google.

Dimana Kelas Belajar SEO Youtube Mudah sering diadakan?

Kelas bersama Lunaworks selalunya diadakan di Cyberjaya dan kawasan sekitar Lembah Klang. Namun bagi organisasi yang berada di luar Lembah Klang, trainer boleh hadir ke lokasi Tuan/Puan mengikut perbincangan tarikh yang sesuai. Trainer Puan Suraya Ali boleh dihubungi di emel lunaworks.co@gmail.com

Bila Waktu Yang Sesuai Belajar SEO Youtube Mudah dan untuk Siapa?

Individu yang sesuai untuk belajar SEO dan Youtube mudah ini adalah:

  • Usahawan yang baru memulakan perniagaan produk dan servis.
  • Penulis yang mahu memulakan karier dalam penulisan.
  • Individu yang mahu menjadikan penulisan dan video sebagai karier.

Dan waktu yang sesuai untuk belajar menulis ialah ketika kita baru bermula supaya kita dapat membantu team kita menghasilkan penulisan yang baik.
Tambahan pula, team kita akan ‘mengikuti’ apa sahaja yang ketua mereka lakukan. Jadi, kitalah inspirasi untuk mereka!

Baca tentang bagaimana menulis blog yang menarik disini.

Bagaimana Untuk Mendaftar Belajar Kelas SEO Youtube Mudah?

Bagi individu yang mahu belajar atau menghantar pasukan pemasaran ke kelas bersama Lunaworks dan Puan Suraya Ali, Tuan/Puan boleh ke link ini dan klik sahaja cara Belajar Kelas SEO Youtube Mudah.

Logo Lunaworks.co Online Marketing

Follow Facebook Lunaworks.co untuk mengetahui kelas-kelas yang disediakan disini.

Nombor WhatsApp untuk dihubungi ialah 0175104515 atau sekiranya Tuan/Puan melayari laman web ini menggunakan telefon bimbit, hanya klik link ini untuk belajar SEO Youtube Mudah.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.