Kebaikan Jamu Zara Naturlich – Minuman Botani Ladyglory untuk Wanita

May 17, 2017 by No Comments

Kisah saya dan kebaikan jamu Zara Naturlich Ladyglory

Saya berminat untuk mendalami kebaikan jamu Zara Naturlich bermula sewaktu saya mengajar tentang online marketing di Uniten.
Ada seorang wanita cantik sangat menyertai program ini.
Namanya Zarina. Beliau ialah seorang pensyarah di sini dan saaaaaaangat menyukai herba dan bahan organik.
Dari situlah saya korek rahsia kecantikan dan kesihatannya. Dia amalkan kebaikan jamu Naturlich minuman botani Ladyglory!

Selama berusia 35 tahun ni, saya belum pernah makan sebarang jamu.
Paling eksotik pun ialah jus kacip fatimah yang dalam tin tu haha. Sebenarnya nak cakap, jarang makan makanan sihat

Menyedari yang bulan Mei adalah bulan yang sangat produktif untuk saya.
Bila baca testimonial yang jamu Naturlich ni sedap dan berkhasiat, saya juga mahukannya!

Packaging jamu ni memang cantik dan kemas. Jadi jangan risau kalau nak order online.
InshaAllah selamat sampai dan boleh terus dinikmati.

Terima kasih Zarina yang poskan Jamu Zara Naturlich untuk bekal saya!

Gambar dibawah ialah sebelum naik ke pentas semasa pelancaran buku Travellis Jepun Tokyo di PWTC Kuala Lumpur sempena Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur.

Masa ni dah 2 malam saya bermalam di hospital menemani encik suami ketika itu.

Maka memang memerlukan jamu untuk kesihatan dan kesegaran.
Terima kasih Jamu Naturlich.
Sempat saya minum sebelum naik ke majlis istimewa ini!

kebaikan jamu naturlich

Minuman botani Ladyglory diperbuat dari herba yang terpilih tau. Warisan dari nenek founder Jamu Naturlich ni!
Memang mengkagumkan kan.

Antara bahannya ialah cekur, temukunci, kunyit, manjakani, akar serapat, garcinia cambogia, halia dan kulit kayu manis.

Siapa nak baca tentang kebaikan kunyit baca disini ya!

Kebaikan bahan-bahan ini bukan lagi rahsia kan.
Tapi memikirkan proses nak kena pergi beli setiap satu, hiris, campur dan makan — niat murni saya mahu minum minuman sihat itu termati begitu sahaja.

Tapi dengan adanya minuman botani Ladyglory ni, jamu bukan lagi benda yang mustahil!

kebaikan jamu naturlich
Formula terbaru minuman Ladyglory ini ditambah dengan Garcinia Cambogia iaitu antara herba yang dapat membantu kaum wanita menguruskan badan!

Siapa tak mahu kannnnn.

Tulisan yang sangat-sangat menarik mengenai kebaikan Garcinia Cambogia disini.

 

kebaikan jamu zara naturlich

Sekali minum dicadangkan 40 ml setiap hari.

Oleh kerana minuman Ladyglory ni tak ada pengawet, lepas minum kena simpan dalam peti ais ya.
Kalau belum minum, tak apa letak di luar dengan suhu bilik.

Bayangkan, dari hospital ke pelancaran buku dan seterusnya bersiap untuk ke Korea malam itu juga!
Mujur…memang mujur ada Jamu Naturlich – minuman botani Ladyglory ni!

Memang terasa bertenaga dan lena tidur dalam tujuh jam perjalanan ke Incheon Airport, Korea Selatan.

Kebaikan jamu Zara Naturlich

Jamu Naturlich – Minuman Botani Ladyglory ini amat baik untuk:

Pertama #1 Jamu Zara Naturlich untuk Membantu pencernaan

Siapa yang selalu angin mahupun sembelit, amalkan minuman botani Ladyglory ini selalu tau.
Perut rasa sedapppp aje. Tapi jangan skip makan lama-lama tau.
Memang perut mudah masuk angin (bahasa kita) kalau begitu.

Asid perut ni akan sentiasa terembes pada waktunya jadi kalau kita tak makan, ianya tetap diproduce.
Jadi perut mudah luka kalau tak ada makanan ketika itu.

Prinsipnya — jangan skip waktu makan ya!

Kebaikan Kedua #2 – Memberi Tenaga

Tidak dinafikan memang jamu Naturlich ni beri tenaga segera pada saya!
Bagi yang sakit sendi, lepas amalkan minuman ni — akan rasa ianya semakin berkurangan.

Hari-hari berulang alik ke pejabat membuatkan badan kita rasa lesu.

Kaum wanita mesti jaga diri dengan mengambil minuman botani Ladyglory ini ya!

Kebaikan jamu Zara naturlich

Ketiga #3 – Minuman yang baik untuk ibu berpantang

Ibu berpantang mesti siap-siap ready jamu Naturlich ini untuk diambil setiap hari semasa dalam pantang ya.
Dah tak payah asing-asingkan minuman halia, kunyit satu-satu.
Semuanya didalam satu botol!

Mudah beno!

Minuman ini mengandungi bahan-bahan yang antioksidan dan anti radang yang tinggi.

Ia turut bersifat anti fungus yang membantu mengelakkan keputihan dan kegatalan bagi alat kelamin kaum wanita.

Yang paling penting boleh bantu turunkan berat badannn. Best kannn…

 

Untuk mendapatkan Jamu Naturlich – Minuman Botani Ladyglory hubungi Whatsapp 0163154030 (atau klik sahaja jika anda melayari blog ini menggunakan phone)

Follow Facebook mereka di sini ya!

Akaun Instagram di @jamu.zaranaturlich

kebaikan jamu naturlich

Bagi yang suka melayari Instagram, ejen Jamu Naturlich berada di seluruh Malaysia tau.
Follow IG-IG ini ya!
@ladyglory_shahalam, @ladyglory_putrajaya, @ladyglory_bangi, @ladyglory_cheras, @ladyglory_utara, @ladyglory_slygrwg, @erra_diah_official

Rasai kebaikan Jamu Naturlich ini dan menjadi peminat setia minuman botani Ladyglory!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.