Bantal Hotel Selesa yang Mesti Anda Miliki

July 29, 2017 by No Comments

Kawan kawan nak tak bantal yang selesa, murah dan best giler?

Saya suka sangat dapat tidur di hotel sebab dapat tidur guna bantal selesa rasa tak nak bangun.

Pasti kawan kawan macam saya juga kan!

Eh tapi kena bangun juga untuk menunaikan fardu Subuh kan hihi.

Sekarang ni ada banyak iklan bantal hotel di Facebook dan Internet kan?

Siapa yang mencari bantal, samada untuk pakai sendiri dirumah atau nak jadi ejen — pertimbangkan Bantal Hotel Das Abdul.

Das Abdul — Expert dalam Bantal Hotel

Bantal hotel ni gebu tauuu, letak je kepala dah terpejam mata. Mudah lena. Tak payah pasang lagu kat YouTube untuk tidur atau kira kambing.

Tak sakit belakang, tak gatal kepala dan yang paling penting dengan harga mampu milik, kita dapat kualiti hotel lima bintang.

Terjual 300,000 unit!

Tidur yang lena ni saaaaaangat penting untuk mendapatkan hari esok yang indah.

Kalau tak cukup tidur, boleh stress dibuatnya.

Beat sebab bantal Das Abdul ni anti allergen jadi dapat memelihara kulit kepala dalam masa yang sama.

Harganya?

Harga bermula RM38 tauuu..mana nak dapat begini.

Pengalaman tidur di hotel dari bilik tidur sendiri.

Material ada polyester dan yang lebih premium dari material microfiber 1.2kg.
Tengok gambar pun dah boleh bayangkan kesedapan bantal dari Das Abdul ni kan?

 

Das Abdul dah lama dalam bidang perbantalan hotel ini

 

Hubungi terus untuk mendapatkan bantal hotel, call:

0199000815

Alamat mereka di:

Jalan Ecohill 1/3A

43500 Semenyih, Selangor

https://goo.gl/maps/YDWm8MrkHBB2

Link untuk menghubungi ejen Das Abdul di sini ya

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.