Dimana Boleh Dapatkan Int3tree di Seluruh Malaysia

July 22, 2019 by No Comments

Sana sini ibubapa memperkatakan tentang suplemen minda untuk anak-anak iaitu Int3tree dan dimana boleh dapatkan Int3tree ini?

Supplemen In3tree
Supplemen Int3tree telah menerima pelbagai anugerah dari dalam dan luar negara.

Pernahkah kita mengalami situasi bilamana anak tidak fokus ketika belajar ataupun mendapat gred yang tidak memberangsangkan ketika ujian?

Hati seorang ibubapa tidaklah semata-mata mengharapkan anak cemerlang dalam pelajaran namun sentiasa mahukan yang terbaik sebagai persediaan awal anak menghadapi kehidupan.

Doa untuk anak di belakang setiap sachet Int3tree

“Anakku, Engkau adalah harapan Mak Ayah. Masa tua kami ada bersamamu. Ini hadiah kami untuk kesihatan badan, minda dan matamu. Semoga berjaya dunia dan akhirat” Mak & Ayah

Setiap kali anak kita mengambil Int3tree doa ini akan sentiasa terlihat dan dibaca oleh mereka. Kita berikan kata-kata baik sebagai bekal utama anak selain dari makanan suplimen berkhasiat dari Int3tree ini ya!

Keratan akhbar tentang makanan ‘sampah’ yang banyak diambil anak kita

Sebagai ibubapa, kesihatan dan kecergasan anak-anak bergantung sepenuhnya terhadap makanan yang kita sediakan. Melalui keratan akhbar diatas dikongsikan tentang makanan ‘sampah’ yang banyak diambil oleh anak-anak kita sekaligus memberi kesan kepada perkembangan minda mereka.

Kajian juga menunjukkan anak-anak yang banyak makan makanan ringan akan kurang aktif berbanding rakan sebaya mereka yang mengamalkan pemakanan sihat.

Apa Kata Pengguna?

Kebanyakan pengguna yang mencari dimana boleh dapatkan Int3tree membuat belian melalui online. Tuan/Puan jangan risau ya kerana pengedar Int3tree berdaftar dan dapat memberikan tunjuk ajar cara menggunakan Int3tree apabila Tuan/Puan mendapatkan Int3tree untuk anak.

Tidur mula teratur dan mata kurang kabur
Anak mula menghafal surah

Pengalaman Int3tree yang mahu disampaikan ialah melalui pemakanan untuk minda, badan dan juga mata dapat meningkatkan kualiti hidup dan juga kecemerlangan anak-anak sekaligus.
Jangan risau tentang dimana boleh dapatkan Int3tree lagi ya. Klik sahaja untuk mendapatkannya melalui online melalui pengedar yang sah.

Dimana boleh dapatkan Int3tree untuk anak?
Hubungi Mama Jue di link diatas (klik sahaja)

Int3tree membantu perkembangan minda anak-anak dan pelajar yang berusia dari tiga tahun sehingga 22 tahun.

Produk inovasi yang pertama untuk pelajar ini iaitu Int3tree merupakan suplimen minda Malaysia berbentuk serbuk dalam sachet yang menggunakan teknologi kemam bawah lidah (Teknologi Nano).

Apa yang Terkandung di dalam Int3tree?

Kandungan Int3tree yang sangat diyakini

“Int3tree ini bukan sekadar untuk ibubapa yang mampu. Mak ayah berikan Int3tree kerana anakanda perlu.”

Luahan Mak Ayah

Tiga Kandungan didalam Int3tree

Kandungan didalam Int3tree sangat dipercayai dan hanya yang berkhasiat sahaja dipilih untuk anak. Berikut adalah diantara kandungan didalam Int3tree yang sangat perlu untuk kita berikan kepada anak setiap pagi.

Omega untuk Minda

Vitamin B-Complex untuk Badan

Lutein untuk Mata

Selain itu, tiada gula tambahan didalam Int3tree dan ekstrak stevia digunakan sebagai pemanis semulajadi dan dalam masa yang sama turut memberikan khasiat untuk anak.

Dimana boleh dapatkan Int3tree

Tonton Int3tree di WHI

Tentang Int3tree di TV3

Dimana boleh dapatkan Int3tree untuk membantu anak fokus kepada pembelajaran, hubungi Mama Jue di nombor telefon 60139220955 atau klik sahaja untuk mengetahui dimana boleh dapatkan Int3tree

Sewa bouncy castle Malaysia disini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.