Tudung Instant Shawl Terkini 2018 – Scarfsweethoney

December 19, 2017 by No Comments

Tudung Instant Shawl Terkini 2018

Ada tak wanita seperti saya yang mengimpikan tudung instant shawl terkini 2018? Kita nak kelihatan cantik, dan dalam masa yang sama ianya tak mengambil masa ‘persediaan’ yang lama.
Asal pergi pasaraya sahaja, mesti beli kerongsang dan pin. Tak lama lepastu kita tak jumpa dah mereka (kerongsang dan pin itu haha)
Namun kini masalah-masalah tersebut telah selesai selepas saya menjadi peminat dari Scarfsweethoney.

Tudung Instant Shawl Terkini 2018 Scarfsweethoney

 

Scarfsweethoney bermula sejak 2010 dan sehingga hari ini mereka  sangat fokus dalam penghasilan desain tudung instant terkini 2018!

Peneraju utama dalam tudung instant – inilah inspirasi mereka.

Siapa yang tidak mahukan tudung instant? Baiklah, siapa yang tidak perlukannya?
Rasa macam semua wanita perlukannya kan?

No.1 Malaysia Online Instant Shawl Expert, and Hijab – Scarfsweethoney

Jom tonton video di bawah dan kita akan mahu ada sealmari (atau sekurang-kurangnya selaci dengan semua warna haha) tudung instant shawl dari jenama yang dibanggakan ini.

Terutama bagi ibu-ibu dengan anak kecil yang pastinya sibuk mengendalikan keluarga.

Tudung Instant Shawl Terkini 2018 juga sesuai untuk ke pejabat

Pilihan warna yang sangat banyak membuatkan kita akan rambang mata dan mahu semua!
Haha tapi bukan semua warna sesuai dengan wajah kita kan?

Tips daripada Scarfsweethoney ialah Pantone Color of the year 2018 ialah warna Ultra Violet.

Intants Shawl Terkini

Bagi wanita yang bekerja di pejabat, tudung instant terkini 2018 daripada Scarfsweethoney adalah sesuatu yang mesti kita miliki.
Ianya dari material chiffon yang sangat-sangat selesa, ringan dan flowy aje gitewww…

 

Ini adalah koleksi Azkaa Fleur – Instant Pinless

Macam tak percaya kan, tanpa kerongsang dan juga sebarang pin, tudung ini tetap kelihatan cantik terletak!
Nak selfie pun senang kerja kakak jika begini haha!

Tudung instant terkini 2018

Scarfsweethoney ni sangat-sangat fokus kepada penghasilan tudung instant shawl terkini 2018 ni jadi mereka banyak desain terkini yang dimahukan wanita-wanita di Malaysia.

Koleksi dibawah ialah Noree – Double Loop untuk wanita yang mahu kelihatan elegan dalam masa yang sama mengekalkan konsep ‘cepat bersiap’ kalau boleh 10 saat ke bawah haha.

Instant Shawl 2018

Bagi wanita yang sukakan tudung labuh, not to worry.
Scarsweethoney ni boleh dilaraskan untuk labuh dibahagian hadapan dan juga belakang jadi kita tetap manisssss dipandang mata sendiri hihi.

Jika berkunjung ke butik Scarfsweethoney ni, kita akan diberikan khidmat nasihat pemakaian tudung.
Sekarang pun mereka ada dua cawangan di Sungai Besi dan Bangi Sentral.

Tudung Instant Shawl Terkini

Kalau dapat pakai tudung instant shawl terkini 2018 dari Scarfsweethoney ni memang serbaguna.

Boleh guna waktu di pejabat, untuk meeting mahupun discussion apatah lagi untuk dipakai semasa mengajar.
Cikgu nampak gorgeous! Kata anak murid.

 

 

Waktu hujung minggu menguruskan keluarga, sarungkan tudung instant 3 saat Scarfsweethoney ini ya untuk ke kenduri atau bersiar-siar dengan keluarga.

 

Our expertise in designing unique instant shawl and a variety of modern styles for career women and young mothers appear to be more attractive and stylish – Scarfsweethoney

Tudung Instant 2018

Untuk kelas hujung minggu lepas, saya menggayakan Scarfsweethoney untuk ke kelas online marketing.
Mudah giler!

 

Scarfsweethoney Tudung Instant Shawl

Kawan-kawan segera dapatkan tudung instant shawl terkini 2018 ini dari laman web mereka di link ini

Laman Facebook Scarsweethoney di link ini

Dua cawangan yang boleh dikunjungi untuk mendapatkan tudung instant terkini 2018 ialah :

 

Scarfsweethoney Sg Besi Boutique

1, Medan Niaga Tasik Damai, The Trillium Lakefields, 58, Jalan Tasik Utama 5, Sungai Besi, 57000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Scarfsweethoney Bangi

Seksyen 9 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

 

Nak terus WhatsApp tim Scarfsweethoney, mesej ‘LUNASSH’ ke 013261 7908 atau klik sahaja link ini yang akan terus membawa kepada WhatsApp

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.