Sewa Photobooth Raya Selangor Piccabox

  • 0

Sewa Photobooth Raya Selangor Piccabox

Category : Lunakids

Photobooth adalah diantara penyeri sesebuah majlis terutama untuk organisasi dan syarikat. Pastinya sewa photobooth raya Selangor merupakan pelaburan berbanding perbelanjaan. Kenapa Cik Luna cakap begitu?

Kejayaan sesebuah syarikat didokong sepenuhnya oleh ahli pasukan didalamnya samada dari tim pengurusan sehinggalah ke tim operasi. Semua yang terlibat samada secara langsung mahupun tidak secara langsung, semuanya sama penting!

Sempena sambutan majlis Aidilfitri, seperti organisasi lain kita juga mahu menyambut hari istimewa ini bersama ahli pasukan dalam syarikat. Bolehlah sewa photobooth raya Selangor dari Piccabox ini! Pembaca yang tiba ke artikel ini sudah ramai yang tahu apakah itu photobooth kan.

Sewa Photobooth Malaysia

Photobooth adalah sebuah booth yang disediakan untuk individu yang hadir bergambar samada bersama keluarga mahupun bersama teman sekerja.

Kelebihan Pertama #1 Sewa Photobooth Raya Selangor

Servis Mudah Akses di Mana Sahaja

Bagi organisasi mahupun syarikat yang berada di dalam kawasan Lembah Klang seperti Selangor dan Kuala Lumpur mahupun di luar Lembah Klang, sewa photobooth raya Piccabox available di mana sahaja.

Biarpun tajuk diatas ialah sewa photobooth raya Selangor namun sekiranya syarikat Tuan/Puan berada di luar daripada kawasan yang dinyatakan, hanya hubungi kami di nombor 01158855877 (dan berikan kod ‘LunaStory Photobooth Raya’

Atau klik sahaja link ini untuk sewa photobooth raya Selangor sekiranya melayari blog ini daripada telefon bimbit anda.

Kelebihan Kedua Sewa Photobooth Raya Selangor #2 Merapatkan Ukhuwah di Antara Ahli Pasukan

Bila kita bekerja dibawah satu bumbung, keserasian adalah sangat penting. Bayangkan daripada 24 jam yang kita ada dalam sehari dan tolak waktu tidur dan bersama keluarga, hampir 1/3 ataupun 1/2 daripada waktu jaga kita diluangkan di pejabat bersama teman sekerja.

Bila tempat kerja tak seronok dan tak jumpa geng ‘sekepala’, kerja hanyalah sekadar kerja. Namun bila kerja dan geng itu ‘masuk’, maka makin mudahlah kerja dalam satu pasukan.

Amat penting untuk tim dalam pasukan kita saling mengenali dan memahami antara mereka untuk melancarkan kerja dalam syarikat

Kelebihan Ketiga Sewa Photobooth Raya Selangor #3 Masa nilah Nak Bergaya

Tiap kali ada majlis syarikat, ahli pasukan biasanya mesti pakai cantik-cantik. Semua pun teruja nak meraikan satu hari dalam setahun yang menggembirakan iaitu sambutan hari raya syarikat.

Bila ada photobooth dengan unlimited prints, memang best sangatlah tim kita bergambar.

Gambar dari Piccabox ni bukan yang pudar-pudar kelam warnanya tau tapi kualiti gambar DSLR. Setahun tim kita bekerja kuat, biarlah hari raya ini mereka melaram kan.

Merapatkan ukhuwah diantara ahli pasukan satu syarikat adalah nadi dalam perhubungan sesama kita

Untuk pakej-pakej Sewa Photobooth Raya Selangor, Tuan/Puan boleh lihat di bahagian bawah. Pakej promosi raya bermula RM999 sahaja berbanding harga asalnya iaitu RM1299 untuk 2 jam.

Bagi pakej RM1399, waktu unlimited print yang diberikan ialah 3 jam manakala pakej RM1499 adalah untuk 4 jam.

Kelebihan Keempat Sewa Photobooth Raya Selangor #4 Cipta Kenangan Bersama Keluarga

Bila jamuan hari raya di syarikat, biasanya ahli pasukan ataupun staff akan bawa isteri dan suami mereka. Besar hati mereka untuk menunjukkan kawan-kawan satu tempat kerja dan juga suasana kerja yang sangat harmoni.

Ahli pasukan dalam syarikat kita boleh bergambar bersama keluarga yang hadir didalam majlis

Keluargalah tulang belakang dalam pekerjaan kita. Kenangan yang disemadikan bergambar dengan servis photobooth Piccabox dapat menceriakan seisi keluarga.

Kelebihan Kelima Sewa Photobooth Raya Selangor #5 Bentuk Kesetiaan Pasukan

Bagi setiap pesanan sewa photobooth raya Selangor, organisasi mahupun syarikat tersebut akan mendapat satu custom strip design dimana nama syarikat, nama majlis dan juga tarikh akan diletakkan.

Tiga pose berbeza akan diprint didalam satu film strip dan ianya boleh dijadikan penanda buku. Ramai pekerja suka tampalkan gambar daripada photobooth ini di kubikel mereka.

Photobooth sebagai pelaburan untuk sebuah kesetiaan.

Dapatkan custom

Kesetiaan ahli dalam syarikat kita dapat dibentuk melalui perasaan bangga menyimpan sesebuah kenangan yang berkaitan dengan nama syarikat atau jenama kita.

Bagi Mendapatkan Set Promosi Sewa Photobooth Raya Selangor, Tuan/Puan akan mendapat:

  • Sebuah photobooth dengan tempoh masa yang dimahukan (Samada 2, 3 atau 4 jam)
  • Unlimited print dalam tempoh masa tersebut
  • Gambar dengan kualiti terbaik, terus jadi cantik handsome macam Fazura dan Fattah Amin (malah lebih lagi!)
  • Backdrop sequin (atau custom jika add on)
  • 2 orang akan membantu sepanjang tempoh masa ini
  • Custom print untuk film strip
  • Props untuk bergambar
  • Kenangan seumur hidup yang tak akan dilupakan
  • Dan nama organisasi disebut-sebut oleh ahli dalam pasukan

Item yang available untuk Tuan/Puan add on ialah :

  • Servis photography sepanjang majlis berlangsung
  • Customised background jika mahukan banner yang berbeza
  • Customised photobooth jika mahu diwrap dengan logo syarikat kita

Terus hubungi 011 5885 5877 dengan kod ‘LunaStory Photobooth Raya’ atau klik link ini untuk maklumat lanjut sewa photobooth raya Selangor.


Log out of this account

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.