Laptop Shop In Ipoh | Chip Computer

June 3, 2022 by No Comments

Laptop shop in Ipoh? Maksud Cik Min, kedai laptop di Ipoh ke? Iyeee, betul tu Tuan/Puan… Cik Min memang maksudkan kedai laptop di Ipoh. Bagilah Cik Min speaking sikit, haha!

By the way, Tuan/Puan pernah dengar tak tentang satu kedai bernama, Chip Computer? Alaaa, kedai laptop yang terbaik di Ipoh tu… Meh kita sembang sikit pasal Laptop shop in Ipoh yang satu ni. Cik Min dengar, macam-macam benda mereka boleh buat tau!

Cik Min Sangat Tak Puas Hatilah Dengan Chip Computer Ni!

Cik Min rasa nak marah, tapi kena sabar… Nak marah, tapi kena sabar!

Manalah Cik Min tak marah?! Chip Computer ni memang the only recommended laptop shop in Ipoh tau… Bak kata orang, satu-satunya kedai yang menawarkan perkhidmatan berkaitan dengan laptop paling tip top! Tapi Cik Min pasti, ada yang masih tak tahu lagi tentang Chip Computer ni kan?

Jadi, jom Cik Min terangkan serba sedikit apa yang bestnya servis daripada Chip Computer ni. Tapi, kena sambung baca dululah… Bak kata pepatah, alang-alang menyeluk perkasam, biar sampai ke pangkal lengan, gitewww!

Ada Apa Dengan Chip Computer?!

Untuk makluman Tuan/Puan, Chip Computer ni merupakan salah satu kedai yang menawarkan pelbagai perkhidmatan berkaitan laptop. Tuan/Puan sedang mencari laptop? Tak payah risau sebab Chip Computer ada semuanya! Nak yang brand new? Atau nak yang secondhand aje? Ke nak yang refurbished sahaja? Semua pun adooo…

Ohhh ya, sebelum Cik Min terlupa! Chip Computer juga akan memberikan hadiah percuma bagi setiap pembelian laptop tau… Laptop pun dapat, free gift pun dapat. Berbaloi sungguh!

Selain itu, kalau Tuan/Puan ada masalah kerosakan laptop, Team Chip Computer boleh bantu juga! Chip Computer memiliki tenaga pekerja atau technician yang sememangnya mahir dalam bidang technology. Inshallah, mereka boleh usaha menyelesaikan masalah Tuan/Puan hanya dalam 24 jam! Power tak power?Apa yang penting, memang bukan bishe-bishe tau! Hihi…

Video pemasangan Internet daripada akaun YouTube rasmi Chip Computer.

Belum sampai penghujung artikel lagi ya! Cik Min juga nak beritahu bahawa Chip Computer pun turut membuat servis dan perkhidmatan networking! Jadi, sekiranya ada syarikat yang mengalami masalah kelajuan internet, atau nak mendaftar network yang lebih laju dan padu, bolehlah dapatkan perkhidmatan Internet bersama Chip Computer!

Yelah, kalau internet dekat tempat kerja slow semacam ni, boleh jadi satu masalah besar juga kan… Oleh itu, Tuan/Puan boleh cepat-cepat contact pakar I.T kita secara terus iaitu, Encik Husni atau Puan Nisa’ daripada Chip Computer.

Psssttt! Bagi sesiapa yang ingin menjana side income, bolehlah join Team Chip Computer tau! Cik Min dengar, Chip Computer sedang mencari agent telco tu. Apa yang lagi menarik ialah, mereka sendiri yang akan guide Tuan/Puan tentang selok-belok untuk menjadi agent telco sehingga mahir dan mampu untuk menjana pendapatan sendiri. Terbaikkk!

Antara Servis Laptop Yang Ditawarkan:

1. Membetulkan laptop yang mengalami kerosakan

Sekiranya Tuan/Puan mempunyai laptop yang rosak, boleh sahaja hantar ke Chip Computer! Mereka akan usaha untuk membaiki kerosakan tersebut sehingga laptop Tuan/Puan pulih seperti sediakala.

2. Upgrade perisian laptop di Chip Computer | The Best Laptop shop in Ipoh

Laptop shop in Ipoh

Laptop Tuan/Puan masih dalam keadaan baik, namun, memory dah penuh sampai system jadi slow? Haaa, jangan risaulah, sebab Team Chip Computer boleh upgradekan RAM, MEMORY, mahupun CPU Tuan/Puan tau! Tinggal request aje dengan mereka, hihi

3. Daftar dan upgrade internet di laptop shop in Ipoh

Syarikat anda mempunyai masalah talian internet yang lambat? Semua kerja syarikat terganggu? Tuan/Puan boleh je serbu kedai Chip Computer dan beritahu masalah tersebut. Mereka akan menjadi penasihat talian internet anda tau nanti! Mereka juga akan melihat network coverage yang sesuai bagi pemasangan internet di tempat anda.

Senang cerita, macam-macam lagilah servis yang ditawarkan Chip Computer ni! Untuk info lebih lanjut, boleh lihat senarai di bawah:

Laptop shop in Ipoh

Bagi yang berminat untuk mengetahui info lanjut berkaitan Chip Computer atau pertanyaan secara terus, Tuan/Puan boleh hubungi Encik Husni dan juga Puan Nisa’. Akhir kata, Chip Computer ni memang most visited laptop shop in Ipohlah

Ehhh, kejap! Satu lagi… Sememangnya khas untuk pembaca Lunastory! Tuan/Puan juga boleh claim E-Book daripada Chip Computer secara PERCUMA tentang “Tips Penjagaan Bateri Laptop” di sini ya.

Apa pun, ingat laptop shop in Ipoh, ingat Chip Computer!

Setakat ini sahaja dahulu perkongsian Cik Min tentang ‘Laptop Shop in Ipoh’ kali ini. Jumpa lagi di postingan seterusnya! Lebih banyak artikel yang menarik di laman portal Lunastory.


Penafian: Pengendali web tidak bertanggungjawab terhadap komen atau catatan pengirim dalam ruangan ulasan laman ini. Komen atau catatan yang tertera adalah tanggungjawab pengirim sepenuhnya.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.