DENINGRATS Langkawi

July 9, 2022 by No Comments

Bagi Tuan Puan yang berada di Langkawi dan mencari produk rawatan alternatif boleh bertemu dengan perunding Deningrats Langkawi iaitu Puan Abby. Puan Abby bercerita tentang tiga produk yang paling dicari oleh pelanggan beliau.

Yang pertama ni namanya Lulur Kencana Dewi atau lebih popular dengan nama LKD.

De Ningrats Langkawi
Lulur Kencana Dewi

Lulur Kencana Dewi

Lulur Kencana Dewi (LKD) merupakan gabungan 18 bahan (Sunnah & Nusantara), petua melayu, air Zam Zam, 33 Doa (Ruqyah & Syifa’) dan bacaan 30 Juzuk Al-Quran oleh 30 Hafizah Syahadah Maahad Islamiah Wa Tarbiatul Banat (MITAB).

Boleh dijadikan lulur,masker,skrub muka & badan serta jamu minuman. Rawatan Jatidiri Falaq Insan, Rawatan Penyakit Kulit, Rawatan Rambut, Sebagai Jamu Rawatan Dalaman (Racun, Cyst & Fibroid), Kencing Manis, Darah Tinggi, Pulih Semangat, Rawatan TTC, Menurunkan Berat Badan, Pemecah Sihir, Menjauhkan Saka, Pagar Rumah & Pembersihan Rumah, merawat Depression, Anxiety & Insomnia
Nak tau lebih lanjut, boleh bisikยฒ dengan sya, Abby~ Pakar Perunding De Ningrats. Konsultasi Percuma.

Puan Abby

Embun DENINGRATS Langkawi

De Ningrats Langkawi

Sejak zaman dahulu nenek moyang kita menggunakan rawatan semulajadi sebagai awet muda. Dalam cerita Mat Kilau ada scene melumurkan embun pada badan. Sekarang dah senang nak gunakan embun sebagai rawatan sebab dah ada dalam botol!

๐—˜๐— ๐—•๐—จ๐—ก – mengandungi Embun Semulajadi, Teknologi TeraHertz (THz), Tenaga Kuantum, Pseudoscience, Ekstrak Bidara dan 23 Doa & Syifa’.Menegangkan kulit, awet muda, menghilangkan kedutan, menganjalkan payudara & Miss V, memberi tenaga kuantum, merawat luka, kudis & kayap, menyegarkan tubuh, membantu untuk fokus dan khusyuk dalam solat dan menghilangkan sakit kepala, sakit gigi & bengkak gusi.

Beritahu Puan Abby kepada kami

Ada embun ke dalam Embun?

Ini yang menarik ni, ada!

Bolehlah kita amalkan Embun Magic Mist Elixir dari Deningrats setiap hari kan?

Produk ketiga dari DENINGRATS Langkawi iaitu Olio Oil

12 Jenis minyak.. 12 jenis herba.. Digabungkan, diperam dan di-Ismakkan.. Mengandungi beberapa bahan herba istimewa seperti:
๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€ ๐—ฅ๐—ฎ๐—ท๐—ฎ ๐—ž๐—ฎ๐˜†๐˜‚ ๐— ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ต, ๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€ ๐—ž๐—ฒ๐—บ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—›๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—บ, ๐—ž๐—ฎ๐˜†๐˜‚ ๐—ฃ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐—ถ, ๐—ž๐—ฎ๐˜†๐˜‚ ๐—š๐—ฎ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐˜‚, ๐—ž๐—ฎ๐˜†๐˜‚ ๐—ฃ๐˜‚๐˜๐—ถ๐—ต (๐—ž๐—ฎ๐˜†๐˜‚ ๐—š๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—บ), ๐—›๐—ฎ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐˜€ ๐—ฆ๐—ฎ๐˜‚๐—ฑ๐—ฎ, ๐—”๐—ธ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฃ๐˜‚๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐—ด, ๐——๐—ฎ๐˜‚๐—ป ๐—œ๐—ป๐—ฎ๐—ถ & ๐——๐—ฎ๐˜‚๐—ป ๐—”๐˜€๐—ต๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ฏ๐—ฎ
Terbukti berkesan berdasarkan ribuan testimoni yang kami terima.. AlhamduliLLaH.. Minyak Terapi Holistik pelbagai kegunaan, tidak panas, tidak melekit dan sesuai untuk semua lapisan umur (bayi-warga emas).Jimat yg amat.. Satu minyak tapi kegunaan 1001 macam.. Nak betulkan sakit saraf, arthritis, patah tulang, stroke, kayap, beguk, sakit perut, sakit otot, sakit pinggang, urutan batin lelaki/wanita, minyak telon bayi, gigitan serangga, luka dan paling best urutan muka. Sangatยฒ elok kalau org yg ada Bell’s Palsy atau nak hilangkan double chin atau nak naikkan tulang pipi.

Mesej Puan Abby

Dari penulis, kita berusaha sahaja kan dengan apa sahaja cara. Semoga urusan Tuan Puan dipermudahkan dalam mencari rawatan.
Untuk menghubungi Puan Abby, klik sahaja link Whatsapp ini.

Setakat ini sahaja perkongsian Cik Min pada kali ini tentang, โ€œDe Ningrats Langkawiโ€. Jumpa lagi di postingan seterusnya ya! Untuk lebih banyak artikel yang menarik, anda boleh layari portal Lunastory.


Penafian: Pengendali web tidak bertanggungjawab terhadap komen atau catatan pengirim dalam ruangan ulasan laman ini. Komen atau catatan yang tertera adalah tanggungjawab pengirim sepenuhnya.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.