Syona Garlic Balm – Balm Bayi Terbaik

August 6, 2019 by No Comments

Siapa tak susah hati bila bayi menangis dan meragam akibat sakit perut? Mujur ada Syona Garlic Balm! Hilang semua gundah ibu dan bapa terutama ibubapa dengan bayi sulung. Memang huru-hara pada awalnya namun tiada lagi lepas jumpa Balm Bayi Terbaik.

Syona Garlic Balm
Syona Garlic Balm – Balm Bayi Terbaik

Pernah tak mengalami anak kita selsema, hidung tersumbat dan susah untuknya bernafas terutama pada waktu malam? Esok pagi ibu dan ayah bekerja pula. Aduhaiii…risaunya kan.

Lagi-lagi bila tengok anak tak selesa, merengek dan perutnya kembung. Patah hati ibu rasanya.

Dengan adanya Garlic Balm, masalah diatas pun selesai.

Syona Garlic Balm

Garlic Balm diformulasikan daripada bahan penting dalam menjaga kesihatan anak terutama dibawah 2 tahun. Anak-anak bawah 2 tahun kan tak digalakkan makan ubat selsema.

Tak perlu dah lenyek-lenyek bawang putih yang dibakar untuk disapu ke badan anak yang sedang tidak sihat, cuma sapukan sahaja Syona.

Syona Garlic Balm

Hanya sapukan Garlic Balm dibahagian hidung, perut dan belakang badan bayi pada waktu pagi dan malam serta selepas mandi. Bayi akan merasa selesa dan kurang tantrumnya berikutan kandungan “natural relaxant” yang memberikan ketenangan selepas disapu.

Garlic Balm juga boleh digunakan untuk merawat kesan gigitan nyamuk dan serangga tau. Mudah kan!

Nak beli kat mana Syona Garlic Balm ni?

Follow aje FB Syona HQ di link Syona Garlic Balm ini ya.

Antara bahan kandungan di dalam Garlic Balm terbaik ini ialah kunyit. Bagi anak-anak yang eczema atau mempunyai kulit yang sensitif, Syona akan sangat membantu kerana tidak menjadikan rengsa pada kulit anak.

Habbatussauda pula dapat membantu meningkatkan imuniti anak terhadap alergi. Bagi bayi yang sedang selsema, ia membantu untuk mengurangkan mukus bayi.

Laman web Syona Garlic Balm

Untuk mendapatkan produk garlic baby balm ini, Tuan/Puan boleh terus beli di laman web Syona Garlic Balm

Paling best tentang balm bayi terbaik ini ialah ianya berbau wangiiiiii sahaja kerana ianya ada campuran minyak kayu putih tau. Ia dapat membuatkan anak kita tenang setenang tenangnya.

Garlic Balm Syona ini juga tidak mempunyai pengawet, pewarna, tiada heavy metals, tiada mineral oils dan TAK BERBAU BAWANG!

Ianya sesuai untuk semua golongan usia daripada bermula bayi sehingga orang dewasa. Tidak panas dannnn tidak berangin. Memang berbaloi!

Ini apa kata ibu yang menggunakan Syona untuk merawat anak-anak. Ibu jangan tunggu lagi ya. Terus dapatkannya hari ini juga!

Layari laman web Syona Garlic Balm untuk membuat pembelian.

Sewa Bouncing Castle untuk majlis keraian harilahir anak-anak dari SevenSix ya.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.