Pakar Hilang Bau Hapak |Bloomer Queen:PeDAS

February 14, 2020 by No Comments

Siri pengenalan usahawan program PeDAS ini diteruskan lagi di dalam artikel kedua “Pakar Hilang Bau Hapak |Bloomer Queen:PeDAS” Anda boleh melihat di nota kaki artikel untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang program PeDAS ini.

Anda boleh membaca profil usahawan ini di link dibawah ini ya (。•̀ᴗ-)✧

Entri pertama||Bloomer Queen: Pengeluar Pewangi Rumah Terbaik | PeDAS


Dah baca entri pertama dekat link di atas? Then, secara tak langsung anda akan tahu juga yang Bloomer Queen adalah produk pewangi fabrik yang berfungsi untuk menyelesaikan masalah bau hapak. Berpusat di Tanjung Malim, Perak, produk ini semakin popular meskipun baru 3 tahun menapak di dalam industri yang berkaitan.

Apa Yang Istimewanya Produk Pakar Hilang Bau Hapak Ini?

|1|Tidak Meninggalkan Kesan Pada Fabrik dan Tahan Lama

Maknanya, produk ini mesra pada fabrik. Tak melunturkan warna asal baju atau mana-mana fabrik seperti karpet, kain tudung dan sebagainya. Kalau tak, menangislah tepi bucu katil bila tudung/baju/seluar/sofa favourite kita rosak oooo~

Pakar Hilang Bau Hapak-1

|2|Pewangi Fabrik Serbaguna a.k.a. multi-purpose

Nama sahaja pewangi fabrik, tapi kalau nak buat jadi pewangi ruang dalam mana-mana bangunan macam rumah atau pejabat pun boleh! Produk Bloomer Queen ini datang dalam bauan yang segar, fresh.

Nak buat jadi pewangi dalam kereta pun boleh. Tak ada masalah. Dah ramai pelanggan setia Bloomer Queen buat macam ini.

Pakar Hilang Bau Hapak-2

|3|Mudah untuk Didapati

Bloomer Queen ni banyak stokis di Malaysia; dari utara sampai ke selatan! Nak jadi agen mereka pun boleh.


Nah, tengok video interaktif Bloomer Queen pula.


Cepat dapatkan penyembur wangi Bloomer Queen untuk seisi keluarga anda sekarang! Anda boleh menghubungi pembekal ini di laman sosial Facebook atau Instagram atau WhatsApp mereka untuk pembelian dan pertanyaan lebih lanjut.

Alamat HQ

PT 17035 KEDAI DAN PEJABAT,
JALAN PERMAI,
35900 TANJONG MALIM,
PERAK, MALAYSIA.


Macam mana nak guna produk ini dengan lebih berkesan? Ikuti entri berikutnya di link dibawah ini ya!

Entri ketiga||Bloomer Queen: Tips Rumah Sentiasa Wangi | PeDAS


Program Perkhidmatan e-dagang setempat (PeDAS) adalah satu program untuk memperkasakan usahawan luar bandar yang terpilih di dalam program anjuran kerjasama antara Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM) serta agensinya, Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC). Pembaca boleh membaca dengan lebih lanjut tentang program PeDAS di link ini. [link]

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.