Kedai Swimming Cheras

  • 1

Kedai Swimming Cheras

Category : Advertorial , Retail

Ada tak yang mencari kedai swimming Cheras?

Kedai di Cheras banyak yang otai-otai jadi memerlukan penelitian lebih untuk mencari kedai swimming Cheras.
Sekarang dah mudah nak cari barang-barang untuk swimming di pasaraya berbanding beberapa tahun dahulu.
Tapi kadang-kadang tu kita nak beli sesuatu yang tahan lama atau ‘berada dalam bidangnya’ jadi masih perlu pergi ke kedai khusus kan?

Di kedai ni ada banyak pilihan.

Nama kedai swimming Cheras ini ialah Prosun Vision Sdn Bhd

Terletak berhampiran area Hospital Pantai Cheras.

Alamatnya ialah :

1, Jalan 3/96A, Taman Cheras Makmur,
Cheras, 56100 Kuala Lumpur, Malaysia.

Operating Hours:  
9.00am to 5.00pm (Monday to Friday)
9.00am to 1.00pm (Saturday)
Closed (Sunday and Public Holiday)

Tel: 603-91335280 or 603-91335282

kedai barang swimming

Kedai ini merupakan HQ dan showroom dimana barang-barangnya turut boleh didapati di mana mana pasaraya.
Tapi boleh juga buat belian disini. Iyalah dah sampai sini kan..
Macam-macam mahu rasanya.

kedai swimming cheras

Masa saya ke sini belum banyak pilihan baju renang muslimah berbanding sekarang.
Boleh pertimbangkan kuruskan badan sebagai azam setiap tahun.

Gambar Zikry semasa usianya 3 tahun guna pelampung Sara hihi.
Mommy tak beli pelampung untuk Zikry walaupun dah sampai kedai swimming Cheras!
Ingatkan cukup pakai yang kat leher tu je…

 

Keperluan renang untuk orang dewasa dan kanak-kanak ada saaaaangat banyak dan berbaloi rasanya kalau shopping di kedai swimming Cheras ni.
Kalau nak datang, call dahulu.

Bagi individu yang nak buat bisnes, pun boleh beli secara wholesale dari kedai ini.
Saya pasti ramai orang mencari keperluan renang menyedari aktiviti ini sangat bagus untuk seisi keluarga.

 


1 Comment

Zuladly

August 21, 2018 at 9:41 am

Hello…
U have ear plug for swimming

Log out of this account

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.