Kedai Printing Shah Alam | Servis Terbaik

May 12, 2022 by No Comments

Kedai printing Shah Alam dengan servis terbaik, ada ke? Atau anda mencari pelbagai servis printing dalam satu kedai? Cik Min tahu, bukan mudah nak cari kedai printing yang menawarkan pelbagai servis printing kan? Tambah pula nak cari kedai printing yang servisnya tip-top, memey susohhh…

Jadi, jom baca sedikit perkongsian Cik Min pada hari ini tentang kedai printing Shah Alam dengan servis yang terbaik!!!

FLEXISPRINT | Kedai Printing Shah Alam Servis Terbaik

FLEXISPRINT merupakan kedai printing Shah Alam yang menawarkan servis terbaik buat para pelanggannya, terutama sekali, para usahawan SME! Terdapat pelbagai servis printing yang ditawarkan oleh FLEXISPRINT tau… Kedai printing ini juga sangat sesuai buat para usahawan yang baru sahaja terlibat dalam dunia perniagaan. Untuk pengetahuan anda, para staff FLEXISPRINT juga akan turut memberikan bantuan sekiranya anda memerlukan khidmat nasihat daripada mereka. Hebat kan?

Apa Itu FLEXISPRINT? | Kedai Printing Shah Alam

FLEXISPRINT adalah “one-stop center” bagi pelanggan yang ingin mendapatkan servis percetakan. FLEXISPRINT ada menawarkan servis printing untuk:

Keperluan Perniagaan (Bussiness Essential)

Majlis atau Acara (Event)

Barang Promosi (Promotional Item)

Paparan dan Pengiklanan (Display & Advertising)

Pembungkusan dan Pelabelan (Packaging & Labeling)

Visual Kreatif (Creative Visual)

Servis yang ditawarkan oleh FLEXISPRINT | Kedai Printing Shah Alam

Terdapat pelbagai servis printing yang ditawarkan oleh FLEXISPRINT buat para usahawan tau! Tapi hari ni, Cik Min nak kongsikan terlebih dahulu, antara servis printing yang sering dicari oleh para usahawan untuk perniagaan mereka. Berikut adalah antara keperluan perniagaan yang anda perlu tahu:

1) Percetakan Inkjet Digital (Digital Inkjet Printing)

Kedai Printing Shah Alam Servis Terbaik

Percetakan inkjet digital ini terdiri daripada banner, bunting dan sebagainya. Rata-rata usahawan pasti ingin mendapatkan servis percetakan dengan menggunakan inkjet digital ini, agar ia dapat membantu memaparkan jenis barangan, produk atau nama perniagaan mereka. Tapi, jangan risau…

FLEXISPRINT ada menyediakan pelbagai jenis dan saiz percetakan inkjet digital yang sudah semestinya sesuai dengan pilihan anda. Anda boleh terus ke laman web FLEXISPRINT untuk mengetahui jenis percetakan inkjet digital yang disediakan.

2) Percetakan Stiker (Sticker Printing)

Kedai Printing Shah Alam Servis Terbaik

Penggunaan stiker adalah untuk melabel produk yang dijual. Jadi, anda boleh mencetak stiker di FLEXISPRINT, kerana mereka menyediakan servis percetakkan yang sangat terbaik! Bahkan, FLEXISPRINT juga memberi khidmat nasihat sekiranya anda sukar untuk menentukan design stiker untuk perniagaan anda. Haaa, menarik kan? Apa yang pasti, FLEXISPRINT turut menerima design yang telah di customize oleh anda juga tau! Jadi, boleh la anda serbu FLEXISPRINT nanti, hihi

3) Percetakan Kad Perniagaan (Bussiness Card Printing)

Kedai Printing Shah Alam Servis Terbaik

Kad perniagaan merupakan salah satu keperluan perniagaan yang paling penting! Hal ini kerana, kad perniagaan dapat memudahkan pelanggan atau orang lain untuk menghubungi para usahawan. Oleh itu, FLEXISPRINT juga ada menyediakan servis printing kad perniagaan untuk usahawan ya… Pelbagai jenis kad dan design yang anda boleh pilih juga.

Sekiranya anda tidak tahu design dan jenis kad yang terbaik, jangan risaulah… Macam biasa, FLEXISPRINT akan membantu anda untuk membuat pilihan!

4) Percetakan Kotak dan Pembungkusan (Box & Packaging Printing)

Kedai Printing Shah Alam Servis Terbaik

Usahawan yang memerlukan kotak dalam perniagaan pun boleh membuat tempahan dengan FLEXISPRINT! Hal ini kerana, FLEXISPRINT ada menawarkan pelbagai jenis dan saiz kotak untuk dipilih. Anda juga boleh customize sendiri design yang cantik dan menarik untuk kotak tersebut. Tapi, kalau nak FLEXISPRINT punya designer yang customize kotak anda pun bolehhh…

Cik Min pasti, anda akan berpuas hati dengan hasil design kotak dan pembungkusan yang akan dicetak nanti. Hal ini kerana, design tersebut juga boleh dicollaborate dengan idea anda.

5) Papan Tanda (Signage)

Papan tanda juga merupakan keperluan perniagaan yang usahawan sering tempah di FLEXISPRINT tau! Papan tanda ni biasanya digunakan untuk memapar maklumat kepada pelanggan. Oleh itu, FLEXISPRINT turut mengambil tempahan daripada para usahawan untuk membuat papan tanda bagi syarikat atau perniagaan mereka! Jika anda ingin tahu lebih lanjut tentang papan tanda (signage) ini, boleh klik sini.

Di Manakah FLEXISPRINT Berada?

Kedai Printing Shah Alam
Sumber: FLEXISPRINT

Sememangnya, hampir semua kedai printing di Shah Alam menawarkan servis yang sama. Tetapi, jika anda ingin mencari kesemua keperluan perniagaan di dalam satu kedai, anda boleh dapatkannya di FLEXISPRINT! Kalau dah ada kedai printing Shah Alam yang boleh menjimatkan masa dan tenaga anda, kenapa perlu cari yang lain kan? Jom pakat serbu FLEXISPRINT hari ini juga!

LOKASI OUTLET FLEXISPRINT

FLEXISPRINT Outlet Seksyen 13
No 12, Jalan Balapan 13/32, Tadisma Business Park,
Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor.

FLEXISPRINT Outlet Seksyen 2
No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16,
Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor.

WAKTU OPERASI FLEXISPRINT

Buka: Isnin – Sabtu (9:30 A.M. – 6:30 P.M.)

Tutup: Ahad & Cuti Umum

Untuk lebih banyak option menarik, boleh terus ke Linktr.ee.

Sampai di sini dahulu perkongsian Cik Min tentang FLEXISPRINT kedai printing terbaik di Shah Alam. Kepada yang inginkan lebih banyak perkongsian dan artikel menarik, boleh lawati laman portal Lunastory.


Penafian: Pengendali web tidak bertanggungjawab terhadap komen atau catatan pengirim dalam ruangan ulasan laman ini. Komen atau catatan yang tertera adalah tanggungjawab pengirim sepenuhnya.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.