Lipstik Tidak Keringkan Bibir |Admires:PeDAS

February 16, 2020 by No Comments

Siri jejak usahawan PeDAS ini diteruskan lagi di dalam entri terakhir dan ketiga “Lipstik Tidak Keringkan Bibir |Admires:PeDAS” Bagi yang ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang program usahawan PeDAS, anda boleh mengikuti link di akhir nota kaki artikel ini.

Entri pertama|| Admires Lip Matte Halal Malaysia |PeDAS

Entri kedua|| Admires: Lip Matte Mesra Wuduk |PeDAS


Lipstik Tidak Keringkan Bibir-1
Susah jadi orang perempuan ni bila bab pilih lipstik ni. Haihhh (,Ծ_Ծ,)

Cik LIS pernah beritahu di entri kedua yang lepass yang Cik LIS bukan peminat tegar lipstik kan? Tapi Cik LIS masih ada back up satu dua produk pencalit bibir ini. Lipstik pilihan Cik LIS adalah jenis yang glossy. Tak semestinya yang ada dusty sparkle macam nampak bling bling tu. Tak.

Kenapa? Sebabnya, Cik LIS prefer pakai pelembap bibir kalau untuk kegunaan harian. Macam vaseline gitu, baru bibir rasa berair dan tak kering. Cumanya, on certain occassion, you might need to make your lips look popped/plumped a bit? Tapi tak nak merah sangat macam merah mak ngah. Dan sayangnya, tak semua pelembap bibir offers warna-warna tertentu yang sesuai dengan bibir kita, kan?

Lipstik Tidak Keringkan Bibir-2
Ada siapa-siapa yang macam Cik LIS suka warna begini? Kita geng (◕‿◕✿)

Anyways, dekat mana kita boleh dapatkan lipstik tidak keringkan bibir yang macam ini? Dan yang paling penting, mesra wuduk?

Semestinya dengan produk lipstik brand Admires!


Admires: Lipstik Tidak Keringkan Bibir Untuk Bibir Flawless

View this post on Instagram

#AdmiresLipmatte rm29.9

A post shared by endang suryati (@admires.lipmatte) on

Semua produk Admires adalah produk mesra wuduk, tahan lama (sejurang-kurangnya 16 jam) dan tidak mengeringkan bibir walaupun duduk lama dalam bilk ber-‘air cond’!

Produk keluaran bumiputera dari Perak ini produk serbaguna. Makeup artist (MUA) selalu menggunakan Admires bukan sahaja di bibir, malah juga di kelopak mata dan pipi sebagai highlighter untuk eyeliner dan blusher!

Bagi yang belum pernah mengikuti siri entri usahawan yang Cik LIS tulis sebelum ini, setiap 50 sen hasil jualan daripada lip matte Admires akan disalurkan ke badan amal terpilih (◕‿◕✿)


Dapatkan produk lipstik Admires sekarang! Follow team Admires di:

Facebook – link

Instagram – link

WhatsApp – link


Sekian sahaja jejak usahawan PeDAS kita yang ini. Jumpa lagi di siri usahawan lain yang akan datang ya!


Program Perkhidmatan e-dagang setempat (PeDAS) adalah program untuk memperkasakan usahawan luar bandar yang terpilih di dalam program kerajaan dan MDEC. Pembaca boleh membaca dengan lebih lanjut tentang program PeDAS di link ini. [link]

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.