Gajet Travel untuk Dibawa Bersama ketika Travel!

May 18, 2017 by No Comments

Gajet Travel

Gajet Travel saya!

Lain orang lain keperluan gajet travel nya kan. Saya kongsikan untuk saya lihat sendiri semula betapa cerewetnya diri ini.
Ntah macamana nak travel light ntah!

Power bank sahaja ada tiga (tiada dalam gambar sebab tiga-tiga tengah cas).

Keypad untuk menulis buku Travellis Malaysia!

Earphone untuk  buat-buat tak dengar apa yang sedang berlaku. Eh sebenarnya untuk lebih fokus kepada lagu.

Microphone untuk nyanyi di Smule eh.
Selfie stick sampai dua dah kenapaaaaaaaaaa ?
Action kamera untuk gambar dari segala sudut.

Buku nota untuk tulis pelbagai perkara.
Spek mata ialah gajet travel yang penting untuk nampak apa sahaja dari mata hati kisahnyaaaaa.

10000 Yen kakak tu macam RM371.00 (lebih dan kurang).
Universal Adaptor untuk kemudahan cucuk dimana mana untuk tenaga.

Passport jangan lupa.
Tempat tutup mata mesti Hello Kitty biar yang comel sahaja menjelma.
Like like dekat Facebook dan Instagram tanda kawan kawan baca jadi saya (lebih) bersemangat.

Ada anak buah saya di pejabat kirim lelaki tampan dari Jepun.

Isunya ialahhhhhhhh macamanalah kakak nak cari disana sebab semuanya sudah berkumpul di Tanah Malaya.
Cia cia cia (juga) ?

Web Travellis Malaysia disini!

 

Buku Travellis Jepun boleh didapati di link ini tau!

travellis jepun tokyo

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.