Donut Best – Donut Gumox yang Akan Mengubah Persepsi Kita terhadap Donut

April 20, 2017 by No Comments

Mencari-cari donut best?

Anak-anak sangat sukakan donut lagi lagi kalau donut best.

Asyik berulang tempat yang sama untuk mendapatkan donut untuk mereka.

Kita pun gembira tengok mereka makan kan?

Ianya love-hate relationship haha. Donut tu manis tapi itu yang menggembirakan mereka.

Kita pula nak buat anak gembira. Eh sukar nak ditulis dalam kata-kata. Bunyi macam defensif pun ada hihi.

Sehinggalahhhhhhh saya kenal Donut Best Donut Gumox ni!

Donut best

Donut Best Donut Gumox

Perkara yang paling saya suka tentang Donut Gumox ialah kemahuan perjuangan pemiliknya. Tempohari dapat saya berbual dengan Zulfadhli iaitu anak muda pemilik perniagaan ini.

 

Dia bersungguh-sungguh mahu rakyat Malaysia menikmati donut best, sedap, gebu, homemade, kurang manis, tak keras pada waktu petang biarpun dibeli diwaktu Subuh Sepi’e.

“Donut Gumox memang lembut Kak Sue” beritahunya bersungguh.

Masa menulis ni pun saya telan air liur membayangkan kesedapan donut best itu!

Seeing is Believing kan!

Ni ha tengokla donut Gumox ni main-mainkan perasaan kita! Geremmmmm.

Donut Best

Donut best tanpa pengawet

Donut Gumox semuanya homemade dengan saiz besar yang mengenyangkan.
Bahan bahannya dipilih yang premium demi pelanggan tersayang.

Iyelah nak kasi anak orang makan kan?
Dijamin tahan gebu sehingga 3 hari tapi saya rasa dia menipu! Sebab beli pagi, petang dah habis sebab tak tahan nengoknya!

Eh — topik yang berlainan ye hihi.

Tiada shortening dan hanya guna tepung unbleach. Mana nak dapat weh donut sebegini.
Topping atas tu tak guna gula biasa tapi guna snow powder dan yang paling penting ianya FRESH disediakan setiap hari!

Say No to recycle donut.
Donut best

Selamber aje customer tersayang balas “Sedap hoiii..lembut gila” apabila ditanya mengenai Donut Gumox ni!

Kan akak dah cakap, ia memang sedap!

Donut Best

Donut Gumox memang boleh pergi jauh macam jenama antarabangsa di Malaysia.

Saya dah lama patah hati dengan donut sehinggalah berjumpa Donut Gumox! Puan Suraya Ali

Memang boleh kasi pada anak-anak untuk mereka makan tanpa rasa bersalah sebab kurang manis dan dipelihara pembuatannya!

Sindrom mak-mak memang begitu.

Donut Gumox ni dah kurangkan satu kerisauan dan tambah nilai dalam kehidupan kita sekeluarga kan kan.
Donut best

Video yang ni diambil sambil adik-adik ni menikmati donut best Donut Gumox dengan gembira tanpa sebarang keresahan. Yang tengah tu ownernya Tuan Zulfadhli.

Janji Donut Gumox ialah kepuasan memakan donut best yang lembut dan gebu.

Tengok ada bulan bintang kat topi tuuuuu.

Rasa dirgahayu negaraku sangat kan!

Support Donut Gumox!

FB Donut Gumox di link ini.

Donut Best

Ibubapa macam saya jika mahu dapatkan Donut Gumox boleh ke

– KL Carnival, Stadium Hoki Bukit Jalil,
57000 Kuala Lumpur

Jika tak dapat berkunjung ke Stadium Hoki Bukit Jalil, Donut Gomux boleh delivery ke seluruh Klang Valley tau dengan minimum order. Memang best!

FREE DELIVERY untuk warga Shah Alam sahaja.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.